KEHOP-5.2.11-16-2017-00137

KEHOP-5.2.11-16-2017-00137

„Napelemes rendszer telepítése a Szekszárdi Szakképzési Centrum tagintézményeiben”

A NAP rád ragyog, a NAP-ból erőt nyerhetsz, a NAP feltölt, de nem biztos, hogy csak téged! A Szekszárdi SZC Ady Endre Szakképző Iskolája és Kollégiuma is részese annak a napelemes pályázatnak, amelynek köszönhetően mostantól a ragyogó sugarakból erőt, energiát meríthet az intézmény!

A Szekszárdi Szakképzési Centrum bruttó 189 172 736 forint vissza nem térítendő támogatást nyert az Európai Unió és Magyarország Kormánya támogatásával megvalósuló Széchenyi 2020 program keretében „Fotovoltaikus rendszerek kialakítása központi költségvetési szervek részére” című pályázati felhívásra benyújtott „Napelemes rendszer telepítése a Szekszárdi Szakképzési Centrum tagintézményeiben” című pályázatával.

A projektben a Szekszárdi SZC Bezerédj István Szakképző Iskolája mellett az alábbi tagintézményeink érintettek még: Szekszárdi SZC Ady Endre Szakképző Iskolája és Kollégiuma, a Szekszárdi SZC Apáczai Csere János Szakgimnáziuma, Szakközépiskolája és Kollégiuma, Szekszárdi SZC Egészségügyi és Szociális Szakképző Iskolája és Kollégiuma, a Szekszárdi SZC Esterházy Miklós Szakképző Iskolája és Kollégiuma, valamint a Szekszárdi SZC Vályi Péter Szakképző Iskolája és Kollégiuma.