Honismereti vetélkedő a szakiskolában

A szakiskolai hagyományoknak megfelelően 9.évfolyamos diákjaink csapatai 2011. november 24-én honismereti vetélkedőn mérhették össze Szekszárdról megszerzett ismereteiket, talpraesettségüket, ügyességüket.

Honismereti vetélkedő a szakiskolábanEzen a délutánon a csapatszellem is vizsgázott, hiszen a versenyre mindhárom osztály 1-1  5 fős csapatot állított ki.

A csapattagok színvonalas diasorozattal vagy fényképes tablóval bemutatták a város 1-1 nevezetességét, szorgalmasan rakták a puzzle-t Szekszárd híres szülötteiből, találékonyan tablót készítettek a Gemenc élővilágából, kitartóan szökevény szavakat kerestek betűhalmazból, ügyesen mértek-számoltak térképen és számadatokból, majd elszántan sportos kérdéseket tartalmazó elrejtett borítékok után kutakodtak a kollégium két szintjén.

A jó hangulatú vetélkedőt a 9. R osztály 1. csapata nyerte,  2. helyezést a 9. T  osztály 2. csapata ért el,  a 3. helyezést  pedig a 9. V osztály 1. csapata szerezte meg.

A dobogós csapatok tagjai a Diákélet Egyesület anyagi támogatásának köszönhetően értékes ajándékokat és oklevelet, a másik 3 csapat a részvétel emlékét őrző emléklapot kapott.

 Szegedi Anikó